Prečo má syr diéry?
Za ne sú zodpovedné baktérie, ktoré sa pridávajú na začiatku výroby konkrétneho syra do mlieka. Počas zrenia vzniká plyn, ktorý nemôže zo zmesi unikať. V syre potom po vzduchových bublinkách ostanú diery.
Stuhnutá smotana
Šľahačková smotana je mliečna tekutina s vysokým obsahom...
Celý článok
Aj tento rok sa koná Zimný festival jedla.Začína 14.1.2015 a koniec je plánovaný na 17.2.2015 . Tu je zoznam reštaurácii zapojených do akcie podla krajov:
Bratislavský kraj
» ALBRECHT restaurant, Bratislava» AuCafe, Bratislava» Brasserie Anjou, Hotel Sheraton, Bratislava»...
Celý článok
Klub histórie pivovarníctva a zberateľov pivovarských suvenírov
CASSOVIA KLUB KOŠICE
poriada už 23. burzu pivovarských suvenírov.
Burza sa koná už tradične v minipivovare GOLEM na Dominikánskom námestí 15 v prvú februárovú sobotu...
Celý článok
Páčilo sa Vám u nás, alebo máte naopak pripomienky k našim službám? Neváhajte a napíšte nám. Vaše názory sú pre nás cennými podnetmi k zlepšovaniu našich služieb. Navyše, pochvala od spokojného zákazníka je pre nás najlepšia odmena za našu prácu.
Celý článok
Spustili sme novú internetovú prezentáciu, na ktorej nájdete okrem obvyklého zoznamu služieb aj prehľad aktualít. Budeme Vás informovať o prebiehajúcich akciách a o nových službách, ktoré pripravujeme.
Celý článok